Display:

Ziarul Financiar - Românii au prins gustul datelor mobile: 2017 este al doilea an consecutiv în care consumul de internet mobil aproape s-a dublat

Datele prelucrate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) pentru finalul anului 2017 arată că 38% din numărul total de conexiuni la internet mobil sunt conexiuni 4G, iar 42% conexiuni 3G, ceea ce înseamnă că 80% din cele 20,3 milioane conexiuni la internet mobil sunt conexiuni de mare viteză.

4 Alte Articole

Mediafax -
ANCOM: 2017 este al doilea an consecutiv în care consumul de internet mobil aproape s-a dublat

Anul trecut un utilizator de internet a consumat peste 1,4 GB/lună pe parcursul anului 2017, aproape dublu faţă de anul precedent, în timp ce timpul alocat convorbirilor pe mobil, dar şi numărul mesajelor SMS au scăzut, informează ANCOM.


Ziarul Financiar -
Primul unicorn românesc, UiPath, deschide la Cluj al doilea birou din România, prin achiziţia Platformei Smart Data de la Recognos

Biroul din Cluj este construit în jurul unei echipe de specialişti care au contribuit la dezvoltarea Platformei Smart Data şi va fi condus de Andrei Roth, fost manager în echipa locală Recognos.


Ziarul Financiar -
Primul unicorn românesc, UiPath, deschide la Cluj al doilea birou din România, prin achiziţia companiei Recognos

Echipa .NET din Cluj va dezvolta software pentru activităţi principale ale platformei UiPath, iar developerii RPA vor sprijini implementările şi partenerii UiPath din ţările vorbitoare de limbă germană.


Ziarul Financiar -
Producătorul irlandez de ciment CRH: Vrem să ne extindem în România. Ne uităm şi la achiziţii în zona materialelor de construcţii

Producătorul irlandez de ciment CRH vrea să-şi extindă activitatea pe piaţa locală prin achiziţii sau prin noi investiţii, însă situaţia infrastructurii este elementul care cântăreşte cel mai mult în decizia companiei.



“Mai mult îmi place să mă uit la ştirile despre naţiune, decât la ştirile naţionale.” ― Tanja Torbarina